Over Ons

plaatje over ons

H. Porcelijn B.V.

H. Porcelijn BV sinds 1917, uw ervaren horeca partner, is één van de langst bestaande bedrijven op gebied van horeca benodigdheden in Nederland. In deze competitieve markt heeft H. Porcelijn BV zijn plaats weten te veroveren en weet zich nog steeds te onderscheiden. Grote flexibiliteit, zeer goede productkennis en tomeloze inzet zorgen ervoor dat wij onze klanten goed kunnen adviseren. Daarbij zorgt onze zeer ruime voorraad er voor dat wij veel zaken snel kunnen leveren. Vaak binnen 24 uur, indien nodig soms zelfs sneller. Wilt/kunt u zelf niet al te veel op voorraad hebben? Geen probleem. Dan maken wij afspraken met u om wekelijks te leveren. U vraagt, wij draaien.

Naast leverancier van allerlei klein- en grootkeuken benodigdheden zijn wij zeer ervaren meedenkers en ontwikkelaars van “tailormade” concepten voor grootkeukens en horecagelegenheden in de ruimste zin van het woord.

Het brede pakket wat wij kunnen aanbieden, de aanwezige kennis en ervaring en de ruime voorraad om snel te kunnen leveren is voor velen de moeite waard om bij ons eens hun licht op te steken.

Kortom, H. Porcelijn BV is het juiste alternatief, zowel qua kwaliteit als service. Wij zijn gericht op continuïteit, en dat willen we graag zo houden.

U kunt ons bereiken per telefoon, via email of via onze website. Persoonlijk bij ons langskomen kan natuurlijk ook nog steeds.
Waar u ook voor kiest, u bent altijd van harte welkom.

logo HP
rimjob cumshot.you could check here redtube couple pussy. https://tikhub.pro jerking while smoking.
WhatsApp Logo Stel ons je vraag!